Bouwspecialisten

vind u bij PuurVida

Wij verbinden vakspecialisten
aan opdrachtgevers in de bouw

Wij werken met ambitieuze vakspecialisten uit de bouw die gedreven zijn in hun vak. Talenten die het verschil willen maken, die zichzelf graag willen ontwikkelen en mee willen werken aan het realiseren van de ambities van uw bedrijf. Wij verbinden vakspecialisten aan opdrachtgevers in de bouw. Op deze manier creëren wij voor opdrachtgevers capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Wij willen waarde toevoegen aan de sector bouw door de talenten van vakspecialisten optimaal te benutten en ontwikkelen.

Uw sparringspartner
voor elk personeelsvraagstuk

Uitzenden

Zoekt u een bouwspecialist voor een paar dagen, periode op project? Wellicht dat u gericht op zoek bent naar iemand met specifieke kwaliteiten en talenten? Wij beschikken over talentvolle en ambitieuze specialisten uit de bouw die graag de ambities van uw bedrijf waarmaken.

Detacheren

Bent u op zoek naar bouwmedewerkers die u graag voor een langere periode inzet binnen uw bedrijf of project? Wij detacheren talentvolle en hoogopgeleide medewerkers en specialisten die hun vak goed verstaan en het verschil weten te maken binnen hun vakgebied.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar geschikte medewerkers voor uw bedrijf en heeft u geen voldoende tijd, kennis en mankracht om dit zelf goed in te regelen? Wij helpen u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van talentvolle professionals uit de bouw.

ZZP opdrachten

Bent u op zoek naar ambitieuze en ondernemende bouwmedewerkers voor kleine- en grote projecten? Wij werken nauw samen met ZZP’ers die graag aan de slag gaan met uitdagende projecten. Wij maken de juiste match voor u en brengen u in contact met de geschikte ZZP’er die u verder kunnen helpen.

Kennismaken?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u verder kunnen helpen in uw personeelsbehoefte? Laten we dan kennismaken onder het genot van een kopje koffie.

Onze werkwijze