Tips voor het maken van carrière

PuurVida
januari 9th, 2020

Het is de droom van elk persoon met ambitieuze plannen. Carrière maken! Natuurlijk wilt iedereen zo snel mogelijk stappen maken in zijn loopbaan, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Met onze bijbehorende tips willen wij jou een handje helpen met het waarmaken van jouw carrièrewensen. 

Tips om te groeien in je carrière:

  1. Blijf uitdagingen voor je zelf zoeken.

Het is belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen. Dit kan door middel van groeien in je huidige functie of door totaal een andere weg in te slaan.  Heb je het gevoel dat je alles al hebt geleerd? Probeer je dan te bijscholen of te specialiseren in iets nieuws! Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je gebruik maken van jouw talent.

2. Vraag om feedback bij je collega’s en je werkgever.

Sta open voor feedback van anderen. Dit gaat jou helpen bij het ontwikkelen van jezelf, dus ook bij het groeien in je carrière. 

3. Blijf netwerken.

Als je carrière wilt maken is het handig dat je een groot netwerk aan professionele contacten hebt.  Door middel van deze contacten, blijf je op de hoogte van nieuwe kansen en kunnen zij jou misschien helpen bij het pakken van deze kansen. 

4. Probeer je rust te behouden

Wanneer je een bepaald doel hebt, moet je er absoluut voor gaan. Ondanks dat, is het belangrijk dat je hier niet in doorslaat en je je rust pakt. Wanneer je te gestrest bent, kan je je focus verliezen en is het moeilijker om je te blijven focussen op je doel. 

Plezier in je werk vind je bij PuurVida

Wil je ook carrière maken en ben je op zoek naar een leuke baan die bij je past? Kijk dan op onze vacaturepagina naar de actuele vacatures. Ook kun je een open sollicitatie doen, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

× Stuur uw bericht!