Werkgeluk maak je samen!

juni 20th, 2022
André doeve in dienst

Na een periode via Puurvida te zijn ingeleend door Bouwbedrijf A. Beverwijk en Zonen heeft André doeve zijn werkgeluk gevonden en is per 20 juni 2022 daar als Allround Timmerman direct in dienst getreden.

Eind oktober 2021 kwam Puurvida in contact met André. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de seriematige woningbouw voor een grote landelijke aannemer, ambieerde André een baan in de verbouw en onderhoud en bij voorkeur iets dichter bij huis.

André had al enige jaren ervaring als allround medewerker vastgoedonderhoud ten behoeve van het mutatie-, storingsonderhoud bij woningcorporaties, zorginstellingen, scholen e.a.. De werkzaamheden vond hij erg leuk om te doen, echter deed hij dit op ZZP-basis en dat beviel hem minder goed (te veel gedoe). Vandaar dat zijn voorkeur nu uitging naar een direct dienstverband bij een bedrijf.

Via Puurvida is André begonnen bij Bouwbedrijf A. Beverwijk en Zonen te Balkbrug/Zwolle. Het werken bij Bouwbedrijf A. Beverwijk en Zonen bevalt André goed! Hij doet de meest uiteenlopende klussen. Hij is eerst een aantal weken begonnen op een nieuwbouwproject te Kampen en vervolgens met name werkzaam geweest met verbouw- en onderhoudsklussen ten behoeve van zowel woningcorporaties als particulieren. Verder is de sfeer goed en heeft hij leuke de collega’s.

Over Puurvida is André ook te spreken: in contact gebracht met Bouwbedrijf A. Beverwijk en Zonen, afspraken nagekomen en salaris keurig betaald volgens Bouw-Cao. Eén aandachtpunt heeft André wel: ‘Ik had het wel gewaardeerd als Puurvida eens wat vaker langs was gekomen”.  André we nemen het mee.

Ook Jan Dam, controller Bouwbedrijf A. Beverwijk en Zonen is tevreden over de dienstverlening van Puurvida: “Top en dank voor de samenwerking weer!”.

Zowel André als Jan bedankt voor de samenwerking en veel werkgeluk met elkaar gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.