Ons DNA

De verbindende factor. Dat is onze missie en ambitie. Dagelijks werken onze enthousiaste collega’s hard om de juiste match te maken tussen onze werkzoekenden en opdrachtgevers. PuurVida verbindt letterlijk en figuurlijk.

Groeimindset

Groeimindset

Wanneer je bij ons binnenkomt, voel je meteen het PuurVida gevoel. Wij noemen het ook wel onze bedrijfscultuur of ons ‘DNA’. Wij houden van persoonlijkheid en een positieve klik. We zijn ervan overtuigd dat ons DNA de kracht achter ons succes is. Wij willen groeien, samen met ons team en onze relaties. Wij hebben een gezamenlijke groeimindset.

Blijven leren

Blijven leren

Dagelijks zetten wij ons in voor onze werkzoekenden en opdrachtgevers. Om dit altijd zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn wij ons er van bewust dat wij ons persoonlijk ook moeten blijven ontwikkelen. Dit om de juiste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarom zijn wij continu bezig om onszelf op te leiden en op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen binnen de uitzendbranche. Wij zetten verschillende technologische toepassingen in om de juiste kwaliteit en service te kunnen bieden.

Niks is te gek

Niks is te gek

Bij ons is niks te gek. Samen gaan we voor het hoogst haalbare, voor onszelf, medewerkers en opdrachtgevers. Is daar een opleiding voor nodig, dan gaan wij hiervoor. Ontwikkeling is voor ons niet leeftijdsgebonden. En het hoeft ook niet altijd dat stapje omhoog te zijn; opzij is ook veel te ontdekken. Kansen genoeg bij PuurVida. Een groot voordeel van een enthousiast en ambitieus bedrijf.

Happy People

Happy People

Wij staan voor ”Happy People”. Dat geldt voor onze kandidaten, opdrachtgevers en onze eigen medewerkers. Het is geweldig om te kunnen ervaren dat je een grote rol kunt betekenen in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Het leveren van ondersteuning en een belangrijke bijdrage bij de successen van onze opdrachtgevers is datgene waar wij ons dagelijks voor inzetten. Wij begeleiden en ondersteunen onze medewerkers bij de persoonlijke ontwikkeling en groei.

× Stuur uw bericht!