Wij zijn PuurVida,

bij ons staat de mens centraal

Wij verbinden, ontwikkelen en bouwen.
Wij maken ambities waar.

Wij zijn gespecialiseerd in werving, selectie en detachering van vakspecialisten in de bouw. Wij beschikken over kennis en expertise om de juiste match te maken voor onze vakspecialisten en onze opdrachtgevers. Wij hebben een groot netwerk aan toonaangevende opdrachtgevers met verschillende uitdagende vacatures en projecten in Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

PuurVida helpt vakspecialisten zichzelf te ontwikkelen en creëert voor opdrachtgevers capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Wij willen waarde toevoegen aan de sector bouw door de talenten van vakspecialisten optimaal te benutten en ontwikkelen. PuurVida is continue op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk. Wij geloven namelijk dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Ook ZZP’ers (alleen met een UTA functie) kunnen bij ons terecht voor afwisselde kortlopende- en langlopende bouwprojecten. Wij ontzorgen de ZZP’ers met het vullen van diverse projecten in hun agenda. Loopt jou opdracht binnenkort af en ben je op zoek naar een (tijdelijke) opdracht? Neem dan contact met ons op en wij helpen jouw met het vinden van een opdracht!

Werkgeluk maak je samen

Maak kennis met
team PuurVida

Olaf Boersma

Joop Drenth

Jolanda Talen

Quinten Zinger