Projectleider Planmatig & Groot Onderhoud

juni 11th, 2021
  • Overijssel
  • 3500-4700
  • HBO, WO
  • 32 – 40 uur

Projectleider(s) Planmatig & Groot Onderhoud

Voor onze opdrachtgever in Midden- en Oost Nederland zijn wij op zoek naar projectleiders.

 

Als projectleider speel je een belangrijke rol in iedere fase van het project. Van de werkvoorbereiding tot kwaliteitsbewaking en de aansturing van de vaklieden en onderaannemers. Je stelt een planning op, bestelt materialen en houdt de administratie bij. Ook op het gebied van veiligheid, kwaliteit, Arbo en milieu. Daarnaast draag je zorg voor de juiste communicatie en afstemming met de bewoners en ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.  Ondertussen bewaak je het budget én rapporteer je hierover aan de bedrijfsleider. Op locatie stuur je de werkzaamheden waar nodig bij. Ook de oplevering op locatie neem je voor je rekening. Een echte allround multitasker!

 

Wat bieden we jou:

Een zeer afwisselende baan, voor iemand die het overzicht weet te behouden. In een team waarin prettig en collegiaal gewerkt wordt. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden om door te groeien en ruimte voor je ambities.

Functie-eisen

Gevraagd wordt:

·       Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, of toe aan een volgende stap in je carrière;

·       Een achtergrond in de schilders- en/of vastgoedonderhouds sector op HBO- niveau;

·       Een hands-on, no-nonsense mentaliteit;

·       Communicatief vaardig, overtuigend, klantgericht, initiatiefrijk, luistervaardig en flexibel;

·       Kostenbewust en resultaat gedreven.

Bijzonderheden

Is dit een mogelijke nieuwe stap in je carrière? Of op zoek naar een andere functie die nog beter bij je past? We maken graag kennis met je om je mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op met Olaf voor de volgende stap in je carrière in de bouw. Olaf is bereikbaar op 085-047 14 77 of via olaf@puurvida.nl.

733