Bouwkundig Tekenaar (chalets)

juli 9th, 2021
  • Dalfsen
  • In overleg
  • MBO, HBO
  • 37 – 40 uur

Voor een bedrijf, die zich bezig houdt met het ontwerpen en bouwen van luxe chalets, zoeken wij een (ervaren) Bouwkundig Tekenaar. Het bedrijf is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing” van chalets in Nederland. Met klanten zowel binnen als buiten Nederland.

Als Bouwkundig Tekenaar vorm je samen met de collega`s op het bedrijfsbureau de spil in het voorbereidingstraject en liggen jouw taken in het tekenen van alle benodigde werktekeningen van chalets, het uitwerken van bouwkundige details welke aansluiten op het productieproces en uitwerken van eenvoudige bouwfysische berekeningen. Daarnaast wordt er verwacht verwachten we dat je overlegt met je collega`s m.b.t. ontwerp en inkoop en dat je verbeterpunten in het proces en het ontwerp aandraagt en uitwerkt.

 

Functie-eisen

De Bouwkundig Tekenaar die zij zoeken heeft ervaring in 3D tekenen, is klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, heeft kennis van toegepaste materialen en bouwfysica binnen houtskelet- en/of woning bouw. Daarnaast heb je een MBO/HBO bouwkunde achtergrond aangevuld met ervaring met 3D- tekenprogramma zoals Revit, AutoCAD of ArchiCAD (kennis van VERTEX is een pre). 

 

Bijzonderheden

Wil jij graag werken bij een dynamisch en modern bedrijf, dat zich kenmerkt als een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur en waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling, reageer dan! 

Voor meer vragen kan je terecht bij Olaf Boersma (085-0471477 of olaf@puurvida.nl).

 

758