Traineeship Bouwkunde

juli 15th, 2021
  • Nederland
  • In overleg
  • MBO, HBO
  • 32 – 40 uur

Heb jij je opleiding MBO/HBO Bouwkunde afgerond en ben je op zoek naar een traineeship? Wij helpen talentvolle starters, die mogelijkheden zoeken om zich te ontwikkelen tot vakvolwassen professionals. Als trainee doorloop je meestal een praktijkgericht opleidingsprogramma binnen de afdelingen calculatie, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering. Hierbij krijg jij onder begeleiding de ruimte om jezelf in een korte tijd vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daardoor word je klaargestoomd voor de functie die het beste bij jou past. 

Functie-eisen

Wij vinden het vooral belangrijk dat jij start in een functie bij een bedrijf waar je ook daadwerkelijk de kans krijgt om je te ontwikkelen. We gaan op zoek naar die plek waar jij tot “bloei” kunt en ook gaat komen.  

Ziet het bedrijf jou ook echt als dé medewerker van de toekomst? En wordt je als trainee actief betrokken en heb je een volwaardige plek binnen het team? Betekent dit dat je vanaf dag één verantwoordelijkheden krijgt? Krijg je een mentor en begeleiding vanuit het management? Wordt er samen met je begeleiders een haalbaar persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, dat past bij jouw specifieke kwaliteiten?

 

Bijzonderheden

Het uiteindelijke doel is dat jij ergens komt werken en dat je doorgroeit naar een functie die het beste bij jou past en waarin jij kunt excelleren.

Wij helpen jou deze plek te vinden! Wil je hier eens over sparren? Wij, Joop en Olaf, adviseren jou hier graag over!! E-mail:olaf@puurvida.nl of joop@puurvida.nl odf bel met 085-0471477.

 

760