Bouwkundig Tekenaar (Retail)

september 28th, 2021
  • Harderwijk
  • In overleg
  • MBO, HBO
  • 32 – 40 uur

Voor een winkelorganisatie gevestigd in het midden en in het noorden van Nederland zijn wij op zoek naar een Bouwkundig tekenaar. De afdeling Bouw is nauw bij dit proces betrokken en houdt zich o.a. bezig met het implementeren van de nieuwe vormen van presenteren en/of de formule-uitingen. Dit kan zijn in de vorm van een kleine winkelaanpassing tot een volledige winkelverbouwing.

Als bouwkundig tekenaar bij deze winkelorganisatie ontwerp en maak jij lay-out tekeningen ten behoeve van onze winkelinrichting en werk je deze uit tot werktekeningen voor het bouwteam. Je komt te werken op de afdeling Bouwbureau, samen met nog 2 andere collegas. Binnen de winkelorganisatie ben jij de creatieveling op het gebied van het maken van ontwerptekeningen en werktekeningen ten behoeve van winkelverbouwingen. Jij weet als geen ander hoe je een winkelpand kan schetsen, met alle belangrijke facilitaire voorzieningen. Je houdt daarbij rekening met alle technische en wettelijke voorwaarden (o.a. bouwbesluit) Daarnaast houd jij je bezig met:

Het maken van geveltekeningen met gevelsigning;

Het aanvragen van vergunningen;

Het ondersteunen van winkels op facilitair gebied;

Het maken van een plan omtrent veiligheid van winkels en Boni panden;

Het doen van verbetervoorstellen omtrent bevoorrading, energiebesparing etc.

Functie-eisen

Gevraagd wordt: 

Een relevante MBO/HBO diploma, verder ben je creatief, innovatief, accuraat en oplossingsgericht. 

Met jouw positieve instelling ben je een aanvulling voor het team en je beschikt over een goede dosis humor.

 

Bijzonderheden

Geboden wordt:

Een uitdagende functie waarbij je coaching on the job ontvangt van ervaren collegas. De mogelijkheid om incompany trainingen te volgen (o.a. timemanagement). De mogelijkheid om deels thuis te werken en de mogelijkheid tot flexibele werktijden. 24 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen. Een persoonlijk opleidingsbudget.

Voor meer info kan je contact opnemen met Olaf (olaf@puurvida.nl en/of 06-34207980)

802