Werkvoorbereider

januari 31st, 2022
  • Friesland
  • In overleg
  • MBO, HBO
  • 32 – 40 uur

Onze opdrachtgever staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die basis hebben zij zin om onze mouwen op te stropen mee te bouwen aan een leefbare samenleving. Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten. 

Met bijna 100 jaar ervaring is onze opdrachtgever een begrip in Noord-Nederland. Ze ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen ze in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw.

De werkvoorbereider wordt projectmatig aangestuurd door projectleider en werkt nauw samen met uitvoerder/voorman. Functioneel valt de werkvoorbereider onder de manager operations.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten op een dusdanige wijze dat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als de onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technisch voorbereiding en -ondersteuning voor en tijdens de uitvoering van een project.

Tevens ben je verantwoordelijk voor alle technische verwerkingen en vastleggingen met betrekking tot zijn taakveld. Verantwoordelijk voor een goede overdracht van stukken naar afdeling Service en Onderhoud.

 

870