Onze vakgebieden

Bouw

Bouw

Werk jij graag met je handen en zoek je een baan in de bouwsector? Wij hebben verschillende vacatures in de bouw. Neem een kijkje tussen onze bouw vacatures of neem direct contact met ons op

Zorg

Zorg

Ben jij een persoon die graag voor andere mensen zorgt? Heb jij bijv. een opleiding Verpleegkunde afgerond en ben je op zoek naar een leuke vacature in de zorg? Wij hebben verschillende vacatures in de zorg. Neem een kijkje tussen onze zorg vacatures of neem direct contact met ons op.

IT

IT

Ben jij een persoon die graag verder denkt dan anderen en durf jij elke uitdaging aan? Heb jij IT opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Wij hebben verschillende vacatures in de IT. Neem een kijkje tussen onze IT vacatures of neem direct contact met ons op.

Schoonmaak

Schoonmaak

Ben jij een aanpakker en hou jij er van om netjes te werken? Wij hebben verschillende vacatures voor schoonmaakwerk. Neem een kijkje tussen onze schoonmaak vacatures of neem direct contact met ons op.

Sales

Sales

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sales? Is verkoop/sales helemaal jouw ding? Wij hebben verschillende sales vacatures. Neem een kijkje tussen onze sales vacatures of neem direct contact met ons op.

× Stuur uw bericht!