Werkgeluk
maak je samen

PuurVida
de grootste stap vooruit in je carrière

Je zoekt een baan in de bouw die bij jou past en je bent toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière. De volgende stap maken doen wij samen. Alleen met de juiste baan kun jij je als professional verder ontwikkelen om jouw persoonlijke ambities waar te maken. Het waarmaken van die ambities is het geen waar wij jou bij helpen. Wij maken de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers en begeleiden jouw vooruit in je carrière.

Waarde toevoegen
om ambities waar te kunnen maken

Wij denken met jou mee zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, je kwaliteiten volop kunt benutten en je ambities waar kunt maken. Dit vinden wij erg belangrijk, want alleen wanneer jij het uiterste uit jezelf en jouw functie kunt halen zijn wij geslaagd in onze missie. Dit betekend dat wij altijd doorgaan tot wij de juiste baan voor jou hebben gevonden en jouw gelukkig zien in je baan. Wij bouwen aan geluk en daar doen wij alles aan.

Wij maken de juiste match
voor jou en onze opdrachtgevers

Bij ons kun je terecht voor verschillende uitdagende banen op verschillende niveau's in de bouw. Dit zijn zowel uitvoerende- als administratieve bouwtechnische functies. Wij hebben een breed netwerk aan opdrachtgevers in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en die zetten wij graag voor jou in. Van timmerlieden, uitvoerders, werkvoorbereiders, constructeurs tot aan projectleiders. Wij helpen jou als vakspecialist om jezelf te ontwikkelen en maken voor jou de juiste match.

Onze werkwijze