PuurVida

de bouwpartner van ZZP'ers

Aansluitende projecten
bij jou in de buurt

Voor ZZP'ers zijn wij de partij die de juiste match maakt voor tijdelijke projecten. Ook als ZZP'er kun je dus bij ons terecht voor projecten bij jou in de regio. Wij brengen je na een kennismaking in contact met toonaangevende opdrachtgevers. Bedrijven die bij jou passen en waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Een plek waar ambities waar worden gemaakt.

Doe waar je goed in bent
en maak het verschil

Wij verbinden de ZZP’er aan bedrijven die bij hen passen en waar hij/zij het verschil kan maken.
Jij bent goed in jouw vak, wij in het bemiddelen van specialisten. Jij kunt voortaan iedere dag doen waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. Je hoeft je niet meer bezig te houden met het doen van acquisitie. Ook over de betalingen van de facturen hoef je je geen zorgen te maken. Wij betalen jouw factuur optioneel binnen 48 uur uit, wel zo fijn toch?

Onbezorgd groeien in de bouw
met PuurVida

Naast dat je bij ons aan leuke en uitdagende opdrachten kunt werken, zijn er ook andere voordelen. Wij werken in Noord-, Midden- en Oost-Nederland met toonaangevende opdrachtgevers. Wij hebben een groot netwerk die we inzetten en delen graag onze kennis met jou. Zo ben je verzekerd van constante opdrachten. Wij hebben zeer afwisselende bouwprojecten op verschillende niveaus. Je hoeft alleen je uren aan ons door te geven en wij doen de rest.