Werken bij PuurVida

Waarom werken bij PuurVida?

Als landelijk uitzendbureau onderscheiden wij ons in kwaliteit, persoonlijkheid en doorzettingsvermogen. Met een team van 10 enthousiaste professionals zetten wij ons in voor onze werkzoekenden en opdrachtgevers. Wij zorgen voor de juiste match en de persoonlijke begeleiding die daarbij hoort.

Happy People

Wij staan voor ''Happy People''. Dat geldt voor onze kandidaten, opdrachtgevers en onze eigen medewerkers. Het is geweldig om te kunnen ervaren dat je een grote rol kunt betekenen in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Het leveren van ondersteuning en een belangrijke bijdrage bij de successen van onze opdrachtgevers is datgene waar wij ons dagelijks voor inzetten. Wij begeleiden en ondersteunen onze medewerkers bij de persoonlijke ontwikkeling en groei.

PuurVida

PuurVida ontwikkelt

Dagelijks zetten wij ons in voor onze werkzoekenden en opdrachtgevers. Om dit altijd zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn wij ons er van bewust dat wij ons persoonlijk ook moeten blijven ontwikkelen. Dit om de juiste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Daarom zijn wij continu bezig om onszelf op te leiden en op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen binnen de uitzendbranche. Wij zetten verschillende technologische toepassingen in om de juiste kwaliteit en service te kunnen bieden.

Solliciteren bij PuurVida

Denk jij ons te kunnen versterken en heb jij hetzelfde PuurVida DNA, dan komen wij graag in gesprek met jou. Solliciteer op één van onze vacatures of verstuur een open sollicitatie met je CV en motivatie. Vertel ons in welke rol jij ons kunt versterken en wat jij kunt toevoegen aan ons team.

PuurVida
× Stuur uw bericht!