“Het waren 3 fantastische maanden?!”

augustus 2nd, 2023

Na een kennismakingsgesprek met Henderikus Doorn, Lead Engineer Civiel/ Teamleider Griesemann Engineering Emmen en Johan Faber, Lead Engineer Bouwkunde en Civiel Griesemann, in april jl. is Gideon van de Velde, Bouwkundig Engineer uit Emmen, maandag, 08 mei 2023, op inleenbasis (via Puurvida) gestart in de functie van Engineer Bouwkunde en (Civiel) bij Griesemann te Emmen in eerste instantie voor de duur van 3 maanden. Bij wederzijds goed bevallen was de intentie uitgesproken dat Gideon van der Velde na 3 maanden inleen direct in dienst zou treden bij Griesemann, voor de duur van onbepaalde tijd (en/of een nader overeen te komen duur).

Vandaag, 01 augustus 2023, is het zover!!

Gideon, gefeliciteerd met je directe dienstverband bij Griesemann Engineering Emmen. Veel succes en werkplezier gewenst. Henderikus (Griesemann), gefeliciteerd met het in dienst nemen van Gideon, een waardevolle Bouwkundige Vakspecialist. “Het waren 3 fantastische maanden!?”

Griesemann Engineering NL B.V. is de Nederlandse divisie van de Griesemann Gruppe. Als één van de grootste Duitse ingenieursbureaus en een belangrijke speler in de industriële dienstverlening, zijn zij al meer dan 45 jaar een krachtige partner voor de proces- en energie industrie. Hun core business is het plannen, bouwen en onderhouden van procesinstallaties met multidisciplinaire diensten die de gehele levenscyclus van industriële installaties bestrijken. Maximale systeemveiligheid, hoge systeembeschikbaarheid en de grootst mogelijke verhoging van de efficiëntie leiden ons bij al hun beslissingen.

Puurvida helpt vakspecialisten zichzelf te ontwikkelen en creëert voor opdrachtgevers capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Wij willen waarde toevoegen aan de sector bouw door de talenten van vakspecialisten optimaal te benutten en ontwikkelen. PuurVida is continue op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk. Wij geloven namelijk dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Ook op zoek naar werkgeluk of bouwkundige talent? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.