“Johan Lankamp met pensioen!”

november 1st, 2023

Hiep hiep hoera, na een werkzaam leven van ruim 47 jaar, is de pensioengerechtigde leeftijd van Johan Lankamp daar.

Ooit (in 1978) begonnen als Bouwkundig Constructietekenaar bij Adviesbureau De Bondt (het huidige Aveco de Bondt) te Rijssen, via een verscheidenheid aan functies bij diverse aannemers, een architectenbureau en een projectontwikkelaar, heeft (/gaat) Johan zijn bouwkundige carrière afgesloten als Inventarisatiemedewerker Vastgoed bij Woonscan te Meppel. Johan blijft de komende periode Woonscan nog ondersteunen bij diverse projecten.

De afgelopen 1,5 jaar is Johan via Puurvida op detacheringsbasis werkzaam geweest. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en Johan leren kennen als een bijzonder aimabele man, die altijd oog en een vriendelijke woord heeft voor een ander. Nu breekt de tijd aan om vooral aan jezelf te denken en samen met je naasten leuke dingen te gaan doen. Johan, je hebt het meer dan verdiend! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is genieten van je welverdiende pensioen!

Woonscan maakt werk- en woonomgevingen veilig en duurzaam.  Hun doel is te streven naar zo efficiënt mogelijk onderhoud. Door werk- en woonomgevingen zo duurzaam, veilig en comfortabel mogelijk te maken. Ze doen dat door gebouweigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het herbestemmen, renoveren en onderhouden van hun gebouwen en gebouw gebonden installaties.

PuurVida helpt vakspecialisten zichzelf te ontwikkelen en creëert voor opdrachtgevers capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Wij willen waarde toevoegen aan de sector bouw door de talenten van vakspecialisten optimaal te benutten en ontwikkelen. PuurVida is continue op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk. Wij geloven namelijk dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Ook op zoek naar werkgeluk of bouwkundige talent? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.